Matkablogia on pyydelty, ja kun tällänen tättähäärä lähtee reissuun, ei kommelluksilta voida välttyä. Ja kai se tuo äidillekin turvaa lukea siitä, että hengissä se ainakin vielä on kun blogi päivittyy tasaisesti.


Tätä kirjottaessani, miulla on lähtöön TJ 15. Ja asiat on edelleen vähän puolitiessä. Olennaiset toki on hoidettu, kuten lentoliput, viisumit jne. Mutta matkalaukku muun muassa edelleen on ihan väärässä kaupungissa.


Koskaan ennen en olis arvannut, että näin pienellä vaivalla on mahdollista lähteä jonnekin toiselle puolelle maailmaa. Toki eri asia on lähteä länsimaiseen kulttuurikaupunkiin, kun esimerkiksi Afrikkaan savannille. Mutta matkaoppaan kertomana "Tarvitset mukaasi Henkilöllisyystodistuksen, lentoliput, pankki/luottokortin ja vähän vaatetta" tuntuu uskomattomalta. Kunhan tässä TJ vielä vähenee, niin eiköhän sitä listaannu jos jonkinnäköstä esinettä jonka sittenkin tarvitsee mukaan. Ja onhan se muistettava että se 23kg matkatavaraa tulee takastullessa täyttymää, mennessä samaa määrää ei kannata kuljettaa...